FAQ VeggiePet

Wij zijn hier om je te helpen!

VeggiePet heeft door COVID-19 geen vertraging in de productie gehad. Sommige bestellingen hebben echter te maken met langere levertijden dan normaal vanwege vertragingen bij onze postpartners. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@veggiepet.nl. Dank voor uw geduld!


We zijn een totaal ander soort hondensnackbedrijf!

 

VeggiePet streeft ernaar om veel honden van onze complete, plantaardige snacks te laten genieten. Wij zijn een veganistisch bedrijf dat zich toelegt op het maken van producten die beter zijn voor hond en planeet. Wij staan voor gezonde en dierproefvrije hondensnacks!

 

Ons team bestaat uit dierenliefhebbers! We werken er elke dag aan om ervoor te zorgen dat u en uw honden gelukkig zijn en dat onze producten de ultieme bron van voeding en plezier bieden.

 

Lees meer op ons verhaal.

Absoluut! Vanwege duizenden jaren van evolutie naast mensen, zijn honden alleseters (geen carnivoren!) en hebben ze zich aangepast om plantaardig voedsel te verteren. Honden kunnen al hun voedingsstoffen gemakkelijk uit veganistische bronnen halen. Enkele van de voordelen van het voeden van uw pup met een veganistisch dieet zijn onder meer het elimineren van allergiesymptomen, betere mondhygiëne, verbeterde huid/vacht en gewichtsbeheersing. Niet overtuigd? Wist je dat een van de oudste honden van het Guinness Book of World Records, Bramble the collie, veganist was!

Onze Snacks zijn samengesteld om zowel voedzaam als smakelijk te zijn. We adviseren dan ook om te beginnen met een probeer bundel met verschillende zakjes. Zo kan je gelijk zien welke snack het beste bij jouw viervoeter past.

Ja zeker! Onze snacks zijn volledig plantaardig. Op de prodcuctpagina's staat onder het tabje ingrediënten alles over het desbetreffende product.

Absoluut! Onze unieke formule zorgt voor een voedingsrijke snack die alles bevat wat jouw beste vriend nodig heeft. Hiernaast smaken ze ook nog eens fantastisch en garanderen we dat dit zijn nieuwe favoriete snack wordt.

 

Dierlijke snacks voor honden worden voornamelijk van dierlijk afval gemaakt en bevatten matige voedingswaarden. Onze snacks zijn de ultieme vervanger!

Nederland: 4,95.-

België: 6,95.-

 

Bestel je boven de 25.- profiteer dan van GRATIS verzending!

Neem binnen 14 dagen na levering contact met ons op als er een probleem is met uw bestelling. We kunnen geen restituties voor "verandering van gedachten", restitutie voor verzending of restitutie voor geopende zakjes aanbieden. Retourzendingen van ongeopende zakjes met snacks worden binnen 14 dagen na levering geaccepteerd.

 

Om uw bestelling te retourneren download u hier het retour formulier. Vul deze volledig in en plak het adres op de verpakking. Omdat we onze klanten een zo goed mogelijke prijs willen bieden, moeten wij u helaas mededelen dat de kosten voor de kopende partij zijn. Onze excuses hiervoor.

 

We zijn er voor u, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen of opmerkingen hebt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Geen probleem! Neem contact met ons op via de contact pagina of via info@veggiepet.nl. Wij zorgen ervoor dat we binnen 24 uur jouw vraag beantwoorden.